ALİAĞA'DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜTÜPHANESİ BUGÜN AÇILIYOR

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Araştırma Derneği (İSGARD) Aliağa’da “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kütüphanesi’ni kurdu.

ALİAĞA'DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜTÜPHANESİ BUGÜN AÇILIYOR
20 Şubat 2020 - 01:24 - Güncelleme: 08 Mart 2020 - 23:02

İSG uzmanları, işverenler, çalışanlar, yüksek lisans öğrencileri, iş yeri hekimleri, sağlık personelleri ve uzmanlık sınavına hazırlananlar için oluşturulan 725 kitaptan oluşan “İş Sağlığı ve Güvenliği Kütüphanesi” Aliağa Belediyesi’nin desteğiyle bugün Saat:14.00’de Aliağa Gençlik Merkezi’nde açılıyor.

Türkiye’de bir ilki başardıklarını belirten dernek yöneticisi Mutlu Baykal: “Türkiye’de bu alanla ilgili kaynak sorunu yaşanıyor. İnternette ulaşabildiğimiz kaynaklar maalesef yetersiz geliyor. İlk yardım, meslek hastalıkları, iş kazaları, iş güvenliği mevzuatı, deprem, afetler, iş güvenliği uzmanlığı hazırlığı konularında araştırmalar, makaleler, yüksek lisans tezleri, dergi ve kitaplardan oluşan kütüphanemizi oluşturmayı başardık. Tüm kaynakları temin ederek 725 kitaptan oluşan Türkiye’nin ilk ve tek İş Sağlığı Güvenliği Meslek Kütüphanesi’ni bugün açıyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarımızda bize destek oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum