PETKİMSPOR GENEL MENAJERİ TÜRKNAS MEDYATİK KANAL'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Petkimspor Basketbol Genel Menajeri Levent Türknas Medyatik Kanal’da canlı yayınlanan Devre Arası programına telefonla bağlanarak hem takımın Ankara Turnuvası’ndaki performansını değerlendirdi hem de önemli açıklamalarda bulundu.

PETKİMSPOR GENEL MENAJERİ TÜRKNAS MEDYATİK KANAL'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
08 Eylül 2020 - 03:15 - Güncelleme: 08 Eylül 2020 - 03:29
Savaş Dağdeviren ve Bülent Demirsan ikilisinin sunduğu programa katılan Levent Türknas özetle şunları söyledi:
"PLAY OFF HEDEFİMİZİ TUTTURACAĞIZ"

“Aliağa’da 3 haftadır tüm oyuncularımızla sabah-akşam bir kamp temposunda yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Ardından gittiğimiz Ankara Turnuvası’nda kendimi görme imkanı bulduk.Turnuva bizim açımızdan çok iyi geçti. Benim kişisel fikrim takımı umduğumdan daha iyi gördüm.Bu sezon çok tempolu oynayan,sert,mücadeleci,hem hücumda hem de savunmada kök söktüren bir takım olacağız.Play-off hedefini tutturabileceğimiz bir takım gördüm” dedi.

"KUZEY TAYFA VE ALİAĞALILAR BUNU İSTEMEKTE HAKLILAR"

Türknas, Kuzey Tayfa taraftar gurubunun aynı dakikalarda sosyal medyada başlattığı “Petkimspor’umuzun adı Aliağa Petkimspor olsun” kampanyasının sorulması üzerine ise “Aliağa’da yaşayan taraftarlar, halk bunu istemekte haklılar. Çünkü burası basketbol ile özdeşleşmiş bir ilçe. Biz bu konuya kayıtsız kalmayacağız. Konuyu en kısa zamanda yönetimimizle görüşeceğiz. Belediye başkanımızla görüştük zaten. Kendisinin de arzusu bu.”diye konuştu.

AS BAŞKAN İBADOV "BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR OLU"
Canlı yayın devam ederken aynı dakikalarda Petkimspor As Başkanı Elchin İbadov’un twitter hesabından “Aliağa’yı Türkiye ve Avrupa’da temsil etmek için yola çıktık. Takımımızın adında da Aliağa’mızın ismini taşımak bizim için büyük onur olur!” şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum