İZMİR GENELİNDE MASKE TAKMAK ZORUNLU OLDU.PEKİ ALINAN DİĞER KARARLAR NELER?

Vali Köşger’in İzmir’e atandıktan sonra başkanlığında gerçekleştirilen İl Pandemi Kurulu’nun ilk toplantısında, pandemi süreciyle ilgili gelinen son nokta, alınan tedbirler ve alınacak tedbirle konuşuldu.

İZMİR GENELİNDE MASKE TAKMAK ZORUNLU OLDU.PEKİ ALINAN DİĞER KARARLAR NELER?
26 Haziran 2020 - 04:40

Vali Köşger'in sosyal medya hesabından, İzmir'e atandıktan sonra başkanlığında gerçekleşen ilk İl Pandemi Kurulu toplantısında il genelinde maske takma zorunluluğu getirildiğini duyurmasının ardından, toplantıya ilişkin detaylar, Valilikten yapılan açıklamayla duyuruldu. 

ALINAN KARARLAR

Toplantı sonunda, alınan ortak kararla il genelinde maske takma zorunluluğu getirildiği belirtildi.

Ayrıca halk plajları, plajlar, restoranlar, eğlence mekanlarının kapasitelerinin belirlenmesi, buralarda sosyal mesafe alanlarının belirlenmesi, kuralların uygulanmasının ortak akılla tespit edilmesi ve buralardaki denetimlerin sıkı şekilde uygulanması kararlarının alındığı vurgulandı. 

Alınan tedbirlerle İzmir’in dünyaya turizm alanında örnek olacağını kaydeden Vali Köşger'in, "Sağlıklı turizmin yapıldığı, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına riayet edildiği turizm şehri haline getirmek adına bugünden itibaren iş birliği içinde start vermiş oluyoruz." ifadelerini kullandığı da aktarıldı.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum