YENİŞAKRAN İZMİR'DEN İLGİ BEKLİYOR

Yenişakran Gençlerbirliği Derneği Başkanı Selçuk Şen, Yenişakran’da yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

YENİŞAKRAN İZMİR'DEN İLGİ BEKLİYOR
11 Eylül 2020 - 05:30
Şelçuk Şen yaptığı açıklamada; Yenişakran Belediyesi'nin  geçtiğimiz dönemde kapatıldığını ve büyükşehir statüsüne girdiğini, buna rağmen  Büyükşehirin hizmetlerinden yararlanamadıklarını belirterek “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişakran'a biraz önem göstermesini rica ediyoruz dedi. 

Şen, Yenişakran'da PTT' nin haftada sadece bir gün açık olmasının, bölgede İZSU ve TEDAŞ’ın şubelerinin bulunmamasının, hasta olan  vatandaşların özellikle akşam saatlerinde  pansuman ve enjeksiyon gibi sağlık ihtiyaçlarını güçlükle karşılamasının büyük sıkıntılara neden olduğunu belirterek”  Ayrıca Covid-19 nedeni ile pandemi sürecinin devam ettiği şu dönemde eğitimin, alışverişin, evden çalışma sisteminin yapıldığı internet ile ilgili mahallemizin bazı sokaklarında hala altyapı sorununun bulunması ve internet kullanımının sağlanamaması da başlıca sorunlarımızdandır . Bu konularda başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer olmak üzere tüm yetkili mercilerden destek ve ilgi bekliyoruz. Yenişakran Gençlerbirliği Derneği olarak ilgili makamlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum