YENİ ŞAKRAN'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yeni Şakran’da yılsonuna kadar doğalgaz altyapısı olmayan sokak kalmayacak. Altyapı çalışmalarının ikinci etabında mahalleye yaklaşık 30 bin metre doğalgaz boru hattı döşeniyor

YENİ ŞAKRAN'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
14 Ağustos 2020 - 20:56
Yeni Şakran Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarının birinci etabı Pandemi döneminden önce tamamlanmıştı. Projenin ilk etabında mahalleye yaklaşık 30 bin metre doğalgaz boru hattı döşendi. Türkiye'de ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid19 salgını sebebiyle ertelenen doğalgaz altyapı çalışmaları geçtiğimiz günlerde tekrar başladı. Çalışmaların ikinci etabının başlamasıyla Yeni Şakran’da doğalgaz altyapısı olmayan sokak kalmayacak.
GAZ VERİLEN SOKAK SAKİNLERİ ABONE OLABİLİYOR
Altyapı çalışmalarının sürdüğü Yeni Şakran Mahallesi’nde gaz verilen sokakların takibi www.izmirgaz.com.tr adresinden yapılabiliyor. Mahalle sakinleri İzmir doğalgaz ile abonelik ve müşteri sözleşmesini yaparak doğalgazı kullanabiliyor. Doğalgaza; ısınma, sıcak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabildiği gibi tüm abonelik ve sözleşme işlemleri abone merkezinden yapılabiliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum