SP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KOÇ "ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ ATAMALARI YAPILMALI"

Engelli öğretmenlerin istihdam edilmesi  sorunlarını gündeme getiren, Saadet Partisi Aliağa İlçe başkanı Mahmut Koç " Engelsiz Bir Hayat İçin 4000 Engelli Öğretmen Ataması yapılmalıdır" dedi.

SP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KOÇ "ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ ATAMALARI YAPILMALI"
15 Ocak 2021 - 19:11
Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç "  Engelli öğretmen adayları atama beklemektedirler.Engelli öğretmenlerin istihdam edilmesi bir gerekliliktir.Engelli kardeşlerimizin hayatın içinde ve devlet görevinde kendini bulması ise elzemdir.O yüzden  Milli Eğitim Bakanlığı engelli öğretmenlerin göreve yerleşmesini hassasiyetle sağlamalıdır." ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Mahmut Koç, Atama bekleyen Engelli Öğretmen kardeşlerimiz bilindiği üzere zor şartlarda eğitim görüp üstün bir gayret ortaya koyuyorlar, hayata bağlanma azmini bizlere örnek bir şekilde gösteren bu kardeşlerimizin sesini duyun ve önünde ki engelleri kaldırın.Atama bekleyen engelli öğretmen kardeşlerimiz Şubat ayında açıklanması beklenen engelli öğretmen kadrosunun 4000 olarak belirlenmesini talep ediyorlar. Bu talebe kulak verin! ‘’çağrısında bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum