İZMİR'E KIŞ GELDİ!ÖDEMİŞ KAR ALTINDA KALDI!

Küçük Menderes havzasının beklediği kar yağışı 15 Ocak 2021 tarihinde etkili oldu. Gece boyunca etkili olan mevsimin ilk kar yağışı ile birlikte Bozdağlar ve Aydın Dağları’ndaki mahalleler güne beyaz örtüyle başladı.

İZMİR'E KIŞ GELDİ!ÖDEMİŞ KAR ALTINDA KALDI!
15 Ocak 2021 - 19:37
Ödemiş Belediyesi, Bozdağlar ve Aydın Dağları üzerindeki mahallelerde kar yağışı ve buzlanma gibi durumlarda etkin ve hızlı müdahale için teyakkuza geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışın yoğun şekilde etkili olduğu Gölcük Yaylası ve Bozdağ Mahallesi’nde bağlantı yollarında ve mahalle içi yollarda kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.
Kriz Masası görevde
Olumsuz hava koşullarının oluşturabileceği mağduriyetleri en aza indirmek üzere çalışmalarına devam eden Ödemiş Belediyesi Kriz Masası’na 0232 544 9097 numaralı telefondan 7 gün 24 saat yardım çağrıları iletilebiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleriyle koordineli şekilde çalışacak Kriz Masası, soğuk kış günlerinde sokakta kalan vatandaşlar için de göreve hazır olacak. Vatandaşlar, yardım çağrılarını belediyenin sosyal medya hesaplarından da iletebilecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum