İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DEKİ TOPLANTIYA ALİAĞA VE KİRAZ BELEDİYESİ KATILMADI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer, Türkiye’de de olumsuz etkisini ciddi boyutlarda hissettiren koronavirüs ile mücadele kapsamında 30 ilçenin belediye başkanına davet yolladı. Büyükşehir Belediye binasının meclis salonunda gerçekleşen zirveye Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar ve Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Serkan Acar katılmadı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DEKİ TOPLANTIYA ALİAĞA VE KİRAZ BELEDİYESİ KATILMADI
24 Mart 2020 - 02:22 - Güncelleme: 24 Mart 2020 - 04:08
Günden güne yayılan hastalıkla ilgili ilçe belediye başkanlarının görüş, öneri ve dileklerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in toplantıda bazı konuları kapsayan talepleri Bilim Kurulu’na taşıyacağını ifade ettiği aktarıldı. Aynı şekilde kurulun çalışmaları hakkında yerel yönetimlere bilgi vereceğini söyleyen Soyer’in alınacak somut kararları ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

ACAR VE ÖZÇINAR’A SİTEM: KATILMAMALARI DOĞRU DEĞİL!

Zirveye 28 başkanın gelmesine rağmen Kiraz Belediye Başkanı Özçınar ile Aliağa Belediye Başkanı Acar’ın katılım göstermemesiyle ilgili konuşan Soyer, “Aliağa ve Kiraz belediye başkanlarına sitemimi göndermiş olayım. Bu toplantıya katılmalarını bekliyorduk. Birlikte üreteceğimiz çok şey var. Katılmamaları dolayısıyla üzüntülerimi ifade edeyim. Büyükşehir olarak her yerde çalışmalar yapıyoruz. Toplantıya katılmamaları doğru değildi” ifadelerini kullandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum