İÇİNDE ALİAĞA'NIN DA BULUNDUĞU "KUZEY EGE BİSİKLET PLATFORMU" KURULDU

Aliağa Pedalhane, Bergama Aktif Bisikletçiler, Dikili Bisiklet Kulübü ve Kınık Bisiklet Grubu üyeleri bir araya gelerek Kuzey Ege Bisiklet Platformu'nu kurdular.

İÇİNDE ALİAĞA'NIN DA BULUNDUĞU "KUZEY EGE BİSİKLET PLATFORMU" KURULDU
30 Ocak 2021 - 08:17

Üç yıl önce geliştirilen proje çerçevesinde dört ilçenin bisikletçileri arasında birliktelik sağlandı. Yapılan açıklamada ise İzmir’in kuzeyinde kalan dört ilçenin merkeze olan uzaklığından dolayı yalnız kaldıkları gerekçe gösterildi.

“PROJELER ÜZERİNE ÇALIŞIYORUZ”

Açıklamada ayrıca; “Dört şehrin bisikletçileri olarak sürekli birbirimizle iletişim halindeydik. Yeri geldikçe birçok konuda birbirimize destek olduk. Artık bu birlikteliği bir adım daha ileriye götürerek bir platform oluşturduk. Bisikletçilerin sorunlarında ve buna çözüm üretmede daha etkin olmak bir başka amacımız. Ayrıca ilçe belediyelerini ve büyükşehir belediyesini bisiklete dair alt yapı çalışmalarına dair yönlendirmek için projeler üzerinde çalışıyoruz”

“BİSİKLET İÇİN BİLİNÇ OLUŞTURACAĞIZ”

“Belirli sürelerde platform üyeleri olarak paydaş ilçe idarecileri ile düzenli görüşmeler sağlayacağız. Düzenli olarak kentlerimizde farkındalık sürüşleri gerçekleştireceğiz. Bisiklet camiasında ayrılıkların, egoların konuşulduğu bu günlerde, kurduğumuz bu platformu çok önemsiyoruz. Kuzey Ege Bölgesinde bisiklet ve örgütlenme bilincinin oluşmasına katkı koyacağız. Kuzey Ege Bisiklet Platformu olarak Şakran ve Torbalı'daki bisikletçilerle de iletişim halindeyiz. Gün geçtikçe bölgede etkin ve verimli projeler üreteceğiz” denildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum