HÜDA PAR İZMİR İL BAŞKANI ALİAĞA KAMYON GARAJINI ZİYARET ETTİ

Kısa süre önce HÜDA PAR İzmir İl başkanlığına seçilen M.Tayyib Duran, Aliağa İlçe Başkanı İslam Aslan ve beraberlerindeki heyetle birlikte 32 Nolu Kasalı Kamyoncular Kooperatifi'ni ziyaret etti.

HÜDA PAR İZMİR İL BAŞKANI ALİAĞA KAMYON GARAJINI ZİYARET ETTİ
27 Kasım 2020 - 20:30 - Güncelleme: 27 Kasım 2020 - 20:56
HÜDA PAR heyetini kooperatif başkanı Savaş Uzun karşıladı. Savaş Uzun genel olarak kendilerini ziyaret eden bazı siyasetçi ile milletvekillerine sorun ve sıkıntılarını illettiklerini ancak şuana kadar olumlu yönde bir cevap veren olmadığını belirtti. Hüda Par heyetine de sorunlarını anlatan başkan Uzun, basının kendilerine yeteri kadar destek vermediğini, seslerini duyurmadığını ; kamyon şoförlerinin otobanlardan geçerken yüksek meblağlarda ücret ödediklerini,trafik cezalarının ve muayene ücretlerinin kendilerini canlarından bezdirdiğini,ayrıca mazot fiyatlarının çok yüksek olduğunu söyledi.Uzun yetkililerden mazotun ötv siz olarak kendilerine de verilmesini istedi.

Kooperatif başkanının taleplerini tek tek dinleyen HÜDA Par İzmir İl Başkanı M.Tayyib Duran, sorun ve sıkıntıları yetkili mercilere ileterek, gerekirse kamuoyuyla paylaşarak taleplerin karşılanması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum