ERDEMİR: VEREN EL İLE ALAN ELİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Aliağa Engelli Rehabilitasyon Derneği yöneticileri, kendilerine hediye edilen akülü araçları, ihtiyaç sahibi engellilere teslim etti.

ERDEMİR: VEREN EL İLE ALAN ELİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ
09 Ocak 2021 - 04:55
Konuyla ilgili açıklama yapan dernek yöneticisi İbrahim Erdemir şunları söyledi:
"Derneğimize iki adet akülü araba bağışında bulunan ve önümüzdeki süreçte de iki adet daha akülü araba alma taahhüdünde bulunan Sayın Feyzan Turhal hanımefendi ile birlikte engelli üyelerimize akülü arabaları hediye etmenin, Samet Yayakentli, Ahmet Olcay Dündar ve arkadaşlarının almış oldukları akülü arabayı Siverek'te yaşamakta olan engelli kardeşlerimize iletilmenin, Yükseköy'de ikamet eden yaşlı hemşehrilerimize Belediyemiz Milletin Ekibi ile manuel sandalye tesliminde aracı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz .
Bu ince ve duyarlı davranışından dolayı bağışçımız Sayın Feyzan Turhal hanımefendiye ve bu süreçte desteğini ve yardımlarını esirgemeyen diyetisyen Sayın Ebru Doğanay hanımefendiye, Samet Yayakentli, Ahmet Olcay Dündar ve arkadaşlarına, her an yanımızda  olan Milletin Ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği yönetim kurulu adına bu örnek davranışlarından dolayı kendilerini canı gönülden kutluyoruz."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum