CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BAŞLATTIĞI "GÖNÜL SEFERBERLİĞİ"NE AK KADINLARDAN DESTEK

Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Dikili, Aliağa ve Menemen ilçelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı "Gönül Seferberliği" kapsamında ziyaretlerde bulundu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BAŞLATTIĞI "GÖNÜL SEFERBERLİĞİ"NE AK KADINLARDAN DESTEK
21 Haziran 2020 - 02:42 - Güncelleme: 21 Haziran 2020 - 03:23
Dilek Yıldız Büyükdağ'ı, Aliağa ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve çok sayıda kadın partili karşıladı.
İlçe Başkanı Erdem ile makamında bir süre görüşen Büyükdağ daha sonra İlçe Kadın Kolları yönetimi ile bir araya gelerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mücadelesinin yapıldığı pandemi sürecini değerlendirdi.
Bu süreçte Ak Partili kadınların cansiparane çalıştığına değinen Büyükdağ, Aliağa Kadın Kolları teşkilatının da pandemi sürecinde başarılı bir sınav verdiğini vurguladı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde devletin sıkıntılı günler yaşayan vatandaşının yanında olduğuna değinen Büyükdağ, devletin imkanlarının zor durumda olan vatandaşlara ulaştırılmasında kadınların etkin rol üstlendiğini kaydetti.
Aliağa'da da İlçe Kadın Kolları teşkilatının aktif olduğuna dikkati çeken Büyükdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı "Gönül Seferberliği" kapsamında yeniden yolara düştüklerini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum