CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SEVDA ERDAN KILIÇ'TAN ALİAĞA'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İzmir milletvekili TBMM KİT komisyonu üyesi Sevda Erdan Kılıç Aliağa'ya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SEVDA ERDAN KILIÇ'TAN ALİAĞA'YA ZİYARET
23 Mayıs 2020 - 01:45 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 03:07
İlk olarak Aliağa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden eden Milletvekili Sevda Erden Kılıç'ı parti binasında binasında İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan,Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Belediye Meclis üyeleri karşıladı. CHP’li vekil partililerle,yaşanan Pandemi sürecini değerlendirdikten sonra ilçe örgütünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde özellikle dayanışma vurgusu yapan Milletvekili Kılıç ‘’İçinde bulunduğumuz sürecin en önemli ilacı dayanışma. Bu süreçte Belediye başkanlarımız, partililerimiz, il, ilçe teşkilatlarımız dayanışmanın en güzel örneklerini vererek çok güzel işler başardılar, örnek oldular’’ dedi. Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da ‘’ Pandemi süreci başladığından itibaren vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadık’’ dedi.
 
SÜRÜCÜ KURSLARINA DEZENFEKTAN, MASKE VE SİPERLİK HEDİYE
İlçe örgütü ziyaretinin ardından CHP’li vekil Sevda Erdan Kılıç, İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve beraberindekilerle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sokakta gördüğü vatandaşlarla dertleşti sohbet etti. İş kazası geçiren ve evinde tedavisi devam eden parti üyesi Tayfur Pektaş’a ''geçmiş olsun'' ziyaretinde bulunan Kılıç, İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ı parti binasında,İBB Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Sayın Günal Biçer’i de görev yerinde ziyaret etti. Kılıç son olarak da 1 Haziran tarihinden açılması planlanan sürücü kurslarını ziyaret ederek dezenfektan, maske ve siperlik hediye etti.    
 
OĞUZHAN “GÜN, BİR YARAYA MERHEM OLMA GÜNÜ”
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın ziyaretini değerlendiren Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan  “Bugün vekilimizle birlikte yaşadığımız sıkıntılı süreci değerlendirdik. Bu süreçte yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sokağa çıkıp halkımızla dertleştik, bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. İlçemizdeki sürücü kurslarını ziyaret ederek dezenfektan, maske ve siperlik hediye ettik.Gün laf üretme günü değil, birlikte sorunları aşma, bir yaraya merhem olma günü.Biz bu zorlu ve sıkıntılı günlerde Pandemi süreci başladığından itibaren vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadık. Evde kalan, işi bozulan sıkıntıya giren yurttaşlarımıza karınca kararında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Gerek ihtiyaç kolisi, gerek maske, siperlik vs, çocuklara bayramlık kıyafet, kimin ne ihtiyacı varsa, kime hangi konuda yardımcı olabileceksek o yönde çaba harcadık” dedi.   
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum