BÜYÜKŞEHİR ANKET SONUCUNU BEKLEMEDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl içinde hizmete alacağı iki arabalı feribotun isimlerini belirlemek üzere anket düzenlemişti.

BÜYÜKŞEHİR ANKET SONUCUNU BEKLEMEDİ
20 Şubat 2020 - 20:04
Ancak Büyükşehir Belediyesi anket sonucunu beklemeden kararını verdi.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yeni gelecek iki feribota isim verilmesi için başlattığımız ankette, İzmir ve Türkiye’nin kahramanı Fethi Sekin’e vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet oylara da çok net bir şekilde yansıdı. Biz de bu isteği daha fazla gecikmeden yerine getirme kararı aldık. İlk feribotun adı Fethi Sekin olacak” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Cumhur İttifakı 30 Mart'ta sona erecek oylamanın başlaması sonrası iki vapurdan birinin adının Fethi Sekin olması için sosyal medya kampanyası  başlatmıştı.  Büyükşehir'in kararı sonrası MHP İzmir İl Başkanı'ndan ilk teşekkür açıklaması geldi.MHP İl Başkanı Veysel Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Feribot isim anketinde itirazımız üzerine seçenekler arasına alınan ve kadirşinas İzmir halkının gönlünde yankı bulan ''Fethi Sekin'' isminin onaylanmasının haklı gururunu halkımızla paylaşır, emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum