BERGAMALI BOYA USTASI EŞİNİ ÖLDÜRÜP ÇOCUKLARINI YARALADI..SONRA İNTİHARA KALKIŞTI

İzmir'in Bergama ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Fesleğen Sokak'taki evde saat 09.30 sıralarında inşaatlarda boya ustası olarak çalışan Baykent Ü. (42) iddiaya göre cinnet getirip, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşi Saime Ü.'yü (40) öldürdü.

BERGAMALI BOYA USTASI EŞİNİ ÖLDÜRÜP ÇOCUKLARINI YARALADI..SONRA İNTİHARA KALKIŞTI
12 Şubat 2021 - 01:27

Baykent Ü., ardından da çocukları Hamit Fatih Ü. (9) ve Zehra Ü.'yü (5) yaralayıp, aynı bıçağı göğsüne saplayarak, intihar girişiminde bulundu.

Çığlıkları duyan komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Saime Ü.'nün cansız bedeni ile yaralı baba ve iki çocuğu ile karşılaştı.

Yaralanan Hamit Fatih Ü. ve Zehra Ü. ile Baykent Ü. ambulansla Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumları ağır olan çocuklar ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Boğazlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan çocuklar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınırken iki kardeşin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Baykent Ü.'nün, psikolojik sorunları bulunduğu, bu nedenle bir süredir ilaç kullandığı ileri sürüldü.

Ölen anne Saime Ü.'nün cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Baykent Ü. Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Çiğli Bölge Hastanesi'ne sevk edildi. Göğsünün sol tarafından kendini bıçakla yaralayan Baykent Ü.'nün sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

''KURTARIN BİZİ, BABAM ANNEMİ ÖLDÜRÜYOR''

Öte yandan babası tarafından yaralanan Zehra Ü.'nün olay sırasında, "Kurtarın bizi. Babam annemi öldürüyor" diye bağırdığı, bunun üzerine komşuların yardıma koştuğu öğrenildi. Komşuların tek katlı müstakil evin giriş kapısında Saime Ü.'nün cansız bedeni ile karşılaşıp, durumu polise bildirdikleri belirlendi.

Komşular yaklaşık 6 ay önce mahalleye taşınan Baykent Ü. ve ailesinin içine kapanık insanlar olduğunu belirtip, "Çok fazla dışarı çıkmazlardı. Bugüne kadar hiçbir kavga ya da tartışmalarını duymadık'' dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum