ALİAĞA İYİ PARTİ'DE YAVUZ ADAR YENİDEN BAŞKAN OLDU

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı 2.Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi

ALİAĞA İYİ PARTİ'DE YAVUZ ADAR YENİDEN BAŞKAN OLDU
01 Mart 2020 - 20:19 - Güncelleme: 02 Mart 2020 - 01:25
Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve Yavuz Adar'ın tek aday olduğu Genel Kurula Ak Parti,CHP ve Saadet Partisi İlçe Başkanları,Petrol-İş Sendikası,Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi ve ADD Aliağa Şube Başkanları, Ak Parti ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Genel Kurul Toplantısı öncesi yaklaşık 1 saat süren Ku'an-ı Kerim Tilaveti'nin ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan mevcut İlçe Başkanı Yavuz Adar İdlib'te şehit olan askerlerimiz dolayısıyla duyduğu üzüntüsünü dile getirerek gelen misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Adar'ın ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve GİK Üyesi Murat Cem Özdemir ile yönetime yeni seçilen Kadın Kolları Başkanı Hande Gök ve Bülent Demirsan'da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından başlayan oy verme işlemi ise saat:17.00'de sona erdi.

Kayıtlı 327 delegeden 165'i salona gelirken yapılan sayım sonucu daha önce İl tarafından atanarak başkanlık görevini bugüne kadar sürdüren mevcut başkan Yavuz Adar kullanılan 155 oyu alarak seçilmiş başkan oldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum