ALİAĞA CHP,İYİ PARTİ VE SP,GELECEK PARTİSİ'NE YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısına yapılan silahlı ve sopalı saldırıya bir tepki de Aliağa'daki siyasi partilerden geldi.

ALİAĞA CHP,İYİ PARTİ VE SP,GELECEK PARTİSİ'NE YAPILAN SALDIRIYI KINADI
19 Ocak 2021 - 02:18
CHP Aliağa İlçe Başkanı Av.Özlem Şan Oğuzhan,İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Koç, Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan'ı ziyaret ederek, yapılan saldırıyı ortak bir açıklamayla kınadılar.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alkan'ın okuduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kıymetli Aliağalılar, değerli basın mensupları;
Maalesef 15 Ocak Cuma günü Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu kimliği belirsiz gruplarca yapılan eş zamanlı saldırıların hedefi olmuştur.Saldırılar; Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın, son zamanlarda bazı siyası partilere yapmış olduğu söylemler ve neticesinde bu söylemlere ilişkin Orhan Uğuroğlu'nun yazısının yayımlanmasından iki gün sonraya denk gelmiştir.
 
Söz konusu olaylar ile ülkemizin içinde bulunduğu vahim durumun demokrasi, hukuk ve özgürlük ile bağdaşmadığı apaçık ortaya çıkmış olup bu menfur olaylar bir türlü son bulmamaktadır. Nitekim 5 ekim 2018 günü İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener evinin önünde kalabalık bır grup tarafından tehdit edilmiş ve aynı şekilde  21 Nisan 2019 günü CHP Genel Başkanına şehit cenazesinde saldırıda bulunulmuştur.  Son olarak Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Selçuk Özdağ’a ve iki gazeteciye yapılan saldırılarla görmüş olduk ki hiçbir siyasinin ülke sınırları içerisinde can ve mal güvenliği kalmamıştır. Kaldı ki Anayasa ile korunmuş olan değerler ve en temel hak olan Yaşam Hakkı zorbalıkla elimizden alınmaktadır. Yapılan saldırılardan daha da vahim olan ise saldırganların hala tespit edilememesi veya beraat etmiş olmaları ile yaptıklarının yanlarına kar kalmasıdır.

Her geçen gün Yeni Türkiye’nin yeni ayıpları karşımıza çıkmaktadır. Ancak toplumun hafızası yapılan ayıpları unutmaz ve bu yapılanların hesabını en meşru şekilde sormasını da bilir.Bu saldırılar Türk demokrasisine yapılmış olup ülkemizin ayıbıdır.  Bu alçakça yapılmış siyasi bir terördür. Maalesef Türkiye’nin geldiği nokta budur.

Hangi mahfiller üzerinden tezgâhlandığını bilmediğimiz bu çağ dışı olayları yüce Türk Milletinin vicdanına ve yüce takdirlerine sunuyoruz. Hukuk için, adalet için, özgürlük için, demokrasi için çalışan, sesini yükselten herkesin sesi bir şekilde susturulmaya çalışılmaktadır.Korkaklara ve alçaklara memleketimiz için bedeli ne olursa olun boyun eğmeyeceğiz. Mücadeleye yasalarımız ve Atatürk’ün ilke ve inkılâpları ışığında devam edeceğiz.
Aziz milletim uyanın. SIRADA KİM VAR?
Saygılarımızla.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum